Burenkorting

Profiteer van onze maximale straatkorting

Het is voor ons zeer aantrekkelijk om meerdere woningen tegelijkertijd in onderhoud te hebben. Wanneer u er voor kiest om niet alleen uw woning, maar ook die van uw buren te laten onderhouden door E. v.d. Loo Schilderwerken, levert dat ons enorm veel gemak op. Hierdoor zijn wij in staat om efficiƫnter te werken en kosten te besparen.

Een korting die kan oplopen tot wel 15%

Omdat het voor ons erg voordelig is om meerdere woningen tegelijk te onderhouden, komen wij u tegemoet met onze speciale burenkorting die kan oplopen tot wel 15%. Dat betekent dat u aanzienlijk kunt profiteren wanneer u onze specialisten samen met uw buren inschakelt voor het onderhouden van uw woning. De korting voor het schilderwerk bij opdracht van meerdere woningen uit dezelfde straat is als volgt opgebouwd:

 • 2 woningen: 5% korting
 • 3-7 woningen: 10% korting
 • 8 of meer woningen: 15% korting

Wij komen bij u langs voor een offerte

Overtuig uw buren van de hoge kwaliteit van ons werk en profiteer nu van veel voordeel. Omdat niet alle woningen hetzelfde zijn, komen wij graag bij u langs voor een offerte. Vul onmiddellijk het contactformulier in op deze website en laat u informeren over onze diensten.

Direct contact!


  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres(*)

  Plaats(*)

  Postcode(*)

  Soort Werkzaamheden (*)

  Opmerking

  captcha

  Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.