Afwerkzaamheden

Diverse afwerkzaamheden

Ook voor diverse afwerkzaamheden aan uw interieur of schilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Naast stucwerk, schilderwerk, houtrot reparatie of vloeraanleg kunt u bij ons terecht voor diverse afwerkzaamheden aan uw ruimte of interieur.

Wij kunnen u helpen om uw ruimte netjes en professioneel op te leveren. Of het nu gaat om plinten aanleg, particulier of zakelijk wij kunnen u helpen bij iedere afwerkklus! Neem contact op via: info@evdloo.nl of bel ons op: 06 – 15 04 25 23

plintjes leggen

Plaatsen/monteren van plinten door onze vakmannen
Plinten zijn de puntjes op de i als het gaat om de uitstraling van uw interieur. Daarnaast hebben plinten een belangrijke functie voor de afwerking van uw vloeren en zorgt voor een nette uitstraling van uw ruimte. Ook bieden plinten de uitkomst bij het wegwerken van kabels en bedrading. Holle muurplinten zijn hier uitstekend geschikt voor.

plintjes leggen

Plinten aanbrengen voor een nette uitstraling
Plinten zijn een aantrekkelijk detail in uw inrichting en draagt bij aan de uitstraling en stijl van het geheel van uw ruimte. Kiest u voor een hoekige plint met details dan gaat u voor een chique uitstraling. Een rechte en hoekige plint is modern en een afgeronde plint oogt wat rustiger. Ook de kleur bepaalt mede de uitstraling. Bepaal daarom goed de kleur van uw muur, vloer en plinten om een nette uitstraling te creƫren.

Professionele afwerking
Met meer dan 15 jaar ervaring staat ons schildersbedrijf garant voor goede prijs en kwaliteitsverhouding. Ons jong en dynamisch schildersbedrijf zet zich in voor het leveren van uitstekende kwaliteit en een nette uitstraling voor uw interieur. Wij werken met hoogwaardige producten en materialen en gaan voor het beste resultaat! Wij kunnen uw vloer volledig afwerkingen door het plaatsen/monteren en het aflakken van uw plinten of andere afwerkzaamheden.

Waar zijn wij voornamelijk actief?
Wij zijn voor zowel de particuliere als de zakelijke actief als schilder, stukadoor en vloeren specialist in Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Son, Nuenen, Waalre, Best en Oirschot en omgeving.

Direct contact!


  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres(*)

  Plaats(*)

  Postcode(*)

  Soort Werkzaamheden (*)

  Opmerking

  captcha

  Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.