E.v.d.Loo schilderwerken in Hart in aktie

evdloo hart in actieOp Donderdag 1 Maart kreeg Emiel van de Loo een telefoontje van EndeMol of dat het schildersbedrijf interesse had om zijn medewerking te verlenen aan het tv-programma.

Benedenverdieping

Het ging om een grote verbouwing van de benedenverdieping van een huis aan de Langenboomseweg 119 te Mill. De familie Peters heeft een zeer zware periode achter de rug. 3 jaar geleden heeft de dochter leukemie gehad en gelukkig heeft zij zoals het er nu uitziet deze ziekte overwonnen. In de periode dat het beter ging met de dochter kocht familie Peters het woonhuis met de intentie deze grondig te gaan verbouwen, halverwege de verbouwing sloeg het noodlot toe de heer Peters kreeg te horen dat hij ook Kanker heeft en het is niet meer te genezen. Door zijn ziekte is de verbouwing geheel stil komen te liggen en hebben vrienden het hoofdzakelijke afgemaakt zodat het in ieder geval bewoonbaar was. Vrienden van de familie Peters hebben contact opgenomen met het SBS6 programma Hart in Aktie om de verbouwing en tevens droom van de fam. Peters te realiseren.

complete metamorfose

Het was een complete metamorfose een nieuwe badkamer, keuken vloer, plafond en natuurlijk werd alles geschilderd. Alle bedrijven werkten hier allemaal geheel kosteloos aan mee zo ook dus E.v.d.Loo schilderwerken. Het is gewoon ontzettend mooi dat je zoiets kunt meemaken zegt Emiel van de Loo . De mensen waren echt dolgelukkig en op het moment dat ze thuiskomen en je ziet die emotie dan krijg je het ook even moeilijk. Daarnaast was de sfeer ook enorm goed onder de bedrijven die mee hebben gewerkt. Ook is het mooi hoe ze zo`n tv programma in elkaar zetten.

Direct contact!


  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres(*)

  Plaats(*)

  Postcode(*)

  Soort Werkzaamheden (*)

  Opmerking

  captcha

  Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.