PVC Vloeren

E v.d. Loo is ook leverancier van PVC vloeren en beschikt over een grote showroom in Best. Nadat het stuc- en schilderwerk is gedaan, is de vloer vaak het laatste onderdeel van de renovatie. Alhoewel in het verleden vaak voor houten of laminaatvloeren werd gekozen, valt nu de keus steeds vaker op een PVC vloer. PVC vloeren bieden u namelijk veel voordelen.

Wat is een PVC Vloer?

PVC staat voor polyvinylchloride en een kunststof. PVC Vloeren zijn dus van kunststof maar zijn tegenwoordig haast niet meer van houten of zelfs stenen vloeren te onderscheiden. PVC vloeren zijn in verschillende stijlen en designs te verkrijgen. In onze showroom in Best kunt u verschillende PVC vloeren bekijken.

Industriƫle PVC vloer

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een PVC Vloer te leggen met een industriƫle look. Deze strakke moderne PVC vloer is niet van echt te onderscheiden. De vloer heeft een steen/betonlook maar is toch echt van PVC. Met als voordelen een zachte grond, warmte doorlatend en makkelijk te onderhouden.

PVC vloeren industrieel

PVC vloeren met laminaatlook

Hierna een voorbeeld van een PVC Vloer waarbij de vloer van laminaat lijkt. De prachtige houten uitstraling zorg voor een strakke maar toch warme look van een grote woonkamer, leslokaal of horecavloer. Ook is deze PVC vloer in meerdere kleuren en stijlen verkrijgbaar.

Laminaat PVC Vloer

Voordelen van een PVC Vloer

Misschien dat PVC vloeren iets duurder zijn bij aanschaf, maar dat haalt u er bij gebruik snel weer uit. PVC vloeren:

 • zijn eenvoudig te reinigen;
 • gaan veel langer mee dan houten vloeren;
 • zijn slijtvast en behouden dus een nieuwe look;
 • kunnen gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming;
 • zijn stiller en geluiddempend.

PVC vloeren: niet voor niets de trend!

Vanwege de enorme keus in designs en stijlen en de talloze voordelen, zie een PVC vloer steeds vaker. Dit type vloer is erg mooi, enorm sterk, duurzaam makkelijk te onderhouden en te reinigen. Niet voor niets wordt de vloer steeds vaker zowel particulier als zakelijk gebruikt.

PVC vloer laten leggen in Best?

Als schilder en stukadoor kent u ons natuurlijk al. Nu wij pvc vloeren in ons assortiment hebben opgenomen, maken wij het u nog makkelijker. Wij maken uw woning of kantoor van a tot z af. Vraag onze brochure aan of maak een afspraak onze showroom in Best.

Direct contact!


  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres(*)

  Plaats(*)

  Postcode(*)

  Soort Werkzaamheden (*)

  Opmerking

  captcha

  Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.