Schilder Eindhoven

Voor iedere klus de juiste schilder

Bent u op zoek naar een schilder in Eindhoven, dan kunt u contact opnemen met E. v.d Loo schilderwerken. Wij zullen al uw schilderwerk kunnen uitvoeren en geen klus is voor onze schilder te groot. Ons familiebedrijf geeft standaard 5 jaar garantie op de schilderswerkzaamheden, wat mede mogelijk gemaakt wordt door de Sigma verf waar wij gebruik van maken. Naast het uitvoeren van verschillende werkzaamheden kunnen wij u als doe-het-zelver uiteraard ook voorzien van een advies voor uw schilderwerk. Niet alleen in Eindhoven zelf, maar in heel de regio kunt u gebruik maken van onze diensten. Bij ons heeft iedere schilder een ruime ervaring, waarbij wij uiteraard werken volgens alle geldende ARBO-voorschriften.

Goede prijs en kwaliteitsverhouding

Wanneer u besluit om uw huis of bedrijf in Eindhoven door onze schilders te laten behandelen, dan kiest u voor een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Dankzij het feit dat wij een familiebedrijf zijn kunnen wij u een zeer scherpe prijs bieden, waarbij wij in de meeste gevallen onder de tarieven van vergelijkbare bedrijven zitten. Als uw schilder in Eindhoven is geen klus te hoog en niets te veel. Wij gaan dan ook voor een klantvriendelijke service en willen uiteraard uw vertrouwen niet beschamen.

Schilder Eindhoven

Compact werken dankzij het Onderhoudsplan

Met het Onderhoudsplan van E. v.d. Loo Schilderwerken is ook in Eindhoven beschikbaar. Wij zijn dan ook niet voor niets als schilder gecertificeerd voor dit plan, waarbij professionaliteit en klantbenadering goed samen gaan. Voor u als particulier is dit Onderhoudsplan erg voordelig, omdat er altijd ondersteuning is vanuit ons.

Neem direct contact op met uw schilder Eindhoven

U zoekt naar de schilder in Eindhoven, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw woning binnen of buiten? Neem contact op met ons via onze website of bel naar één van onze telefoonnummers voor een vrijblijvende afspraak. Waar u ook in de regio Eindhoven woont maakt niet uit. Wij zullen altijd een offerte op maat maken en ervoor zorgen dat u voor al uw schilderswerkzaamheden nooit te veel zal moeten betalen. Ook wanneer u zoekt naar de schilder in Eindhoven willen wij u uiteraard dagelijks van dienst zijn met ons advies en onze werkzaamheden.

Direct contact!


  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres(*)

  Plaats(*)

  Postcode(*)

  Soort Werkzaamheden (*)

  Opmerking

  captcha

  Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.