Werkwijze

Offerte aanvragen

U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website. Maar indien u het prettiger vindt, is het natuurlijk ook mogelijk ons telefonisch te benaderen via 06-15042523 of 0499-395206
In beide gevallen maken wij graag een afspraak met u.

Inventariseren

Tijdens het huisbezoek inventariseren wij de werkzaamheden en uw wensen. Ook is het mogelijk dat we met u oplossingen zoeken voor probleemsituaties aangaande uw pand. Eventueel verwijzen wij u door naar een andere specialist.

Offerte maken

Aan de hand van de inventarisatie maken we een offerte.

Oplevering

Als de werkzaamheden zijn afgerond, levert Emiel van de Loo het werk bij u op. Eventuele onvolkomenheden worden besproken en direct opgelost.

Uitvoering

De werkzaamheden worden volgens offerte uitgevoerd, maar het is altijd mogelijk dat we in goed overleg met u, meerwerk uitvoeren. Als u vragen heeft over de uitvoering, dan kunt u uiteraard contact opnemen met ons kantoor of met Emiel van de Loo zelf. We houden de lijnen zo kort mogelijk, zodat u als klant weet waar u aan toe bent.

Offerte uitbrengen

We nemen contact met u op om hiervoor een afspraak te maken. Wij lichtten de offerte toe en u bent in de gelegenheid vragen, die in de tussentijd bij u opgekomen zijn, te stellen. De offerte wordt direct na de inventarisatie opgesteld en afgedrukt, zodat u de gemaakte afspraken direct op papier kunt nalezen. Bij de offerte ontvangt u altijd een exemplaar van de Algemene Voorwaarden. Tijdens dit gesprek kunt u besluiten of u de offerte door ons bedrijf uit laat voeren, maar uiteraard is het ook mogelijk dat u na ons bezoek een besluit neemt of u met ons in zee gaat.

Werkwijze

Garantie

E vd Loo schilderwerken geeft 3 jaar volledige garantie op het schilderwerk, na 3 jaar nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een inspectiebeurt. Hierbij wordt gekeken naar de onderdorpels, kitranden en het schilderwerk. Hetgeen wat we constateren tijdens de inspectie, wordt tegen ons uurtarief hersteld en hiermee wordt de garantie met 2 jaar verlengt.

Direct contact!


  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Adres(*)

  Plaats(*)

  Postcode(*)

  Soort Werkzaamheden (*)

  Opmerking

  captcha

  Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.